Tyrolerband Kbh

Tyrolerband er orkesteret, der skaber stemningen af at sidde på en bænk i et tysk øltelt eller en biergarten i Østrig.  Som Danmarks eneste orkester med original Oberkrainer-besætning, giver de publikum en unik helhedsoplevelse af oktoberfest gennem et varierende repertoire, autentisk tøj og østrigske indslag med koklokker, schuhplattler og alpehorn.


Orkestret består af rutinerede musikere der brænder for tyrolermusikken og repertoiret går fra original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkninger. Dertil kommer fællessange alle kan synge med på, som skaber nærvær mellem publikum og orkester.  Tyrolerband har skabt sig et navn i både ind- og udland og spiller til firmafester, byfester, privatfester, foreninger, dagscentre, indkøbscentre og som det festlige indslag til den sjove fest – Ingen dagligstue er for lille eller oktoberfest for stor.

Tyrolerband optræder op til 3×45 min. Ønsker man at kombinere det med en Dj, kan Tyrolerband hjælpe med at finde en passende til at skabe det perfekte arrangement.  Orkesteret opstod i 2010 med det formål at udbrede kendskabet til denne folkelige livsglade musikgenre. I 2011 indspillede Tyrolerband sin første cd og i 2017 kommer orkestret med ny udgivelse.

You may also like...