Tirolerband Aalburg

Tyrolermusik til enhver lejlighed

Tirolerband Aalburg  – tyrolermusik og oktoberfeststemning for fuld udblæsning

Tirolerband Aalburg er – som navnet antyder – et tyrolerorkester. Med sang, blæseinstrumenter og slagtøj underholder orkesteret med original stemningsfuld tyrolermusik krydret med danske og tyske slagere, hits og skålesange. Tirolerband Aalburgs sceneshow er inspireret af de populære oktoberfester i München. Publikum kan glæde sig til vaskeægte oktoberfeststemning med lederhosen, ølkrus, alpehorn, dans på bordene, fællessang, sjove soloer og tyrolerdans – et show, som med garanti vil skabe god stemning og højt humør.

Orkesterets underholdning passer til mange typer arrangementer: i ølteltet, til byfester, på markeder, til festivaller, til firmafesten eller til et privat arrangement.

Tirolerband Aalburg har de sidste 15 år underholdt til en række byfester, oktoberfester og markeder i hele Danmark, bl.a. Hjallerup Marked, Ringsted festival, Bryggeri Skovlyst og til Danmarks største oktoberfest i Vejle. Orkesteret har desuden underholdt til et utal af firmafester bl.a. hos Jysk, PBS, TopDanmark, Lemvigh Müller, NNIT og Kaufmann. Derudover har orkesteret spillet til tyrolerfest i Innsbruck, Østrig, og i Rendsburg, Tyskland.

Glæd dig til at opleve Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester – når de tager dig med på en uforglemmelig ”rejse” til oktoberfest.

You may also like...