The Glam

youtube_logo

Se på Youtube
The Glam – Gretest Hits of Glamrock

Så er der nyt på den danske rockscene. THE GLAM er et nyt koncept, men personerne bag er absolut ikke ukendte,bandet har faktisk været Danmark rundt i de sidste 25 år, men under andet navn.

Konceptet THE GLAM er at vi elsker den dekadente og hårdtslående rocksang, vi nyder glamrockens attituder og evnen til at gi den gas, der er bare fest hver gang THE GLAM går på scenen, om det er en klubscene eller en festival. .. THE GLAM garantere vi oplevelsen.
Musikken kender du, det er dybest set bare hit på hit, med guitarrocken som fællesnævner, og ikke mindst et fedt show.

Glamrock? – en lidt udefinerlig størrelse, oprindeligt er det den periode i 70’erne hvor mænd gik i glimmertøj og platoutsko ….. “we love it’:
I THE GLAM hænger vi os ikke så meget i det med tidsperioden, bare sangene og musikken lugter lidt af glam, og det bestemmer vi jo heldigvis selv om de gør.

Er du til sange som … Ballroom Blitz – The Boys Am Back In Town – Rocking All Over The World – We Are The Champions – Smoke on Ihe water – Final Countdown – Hold The Line – Since You Been Gone så er du til THE GLAM

THE GLAM er:
Eric Zeefarm – Vokal og keyboard.
Chris Life – Vokal og bas
Bingo Renard – Trommer
Finn Pinn – Vokal og guitar
Tonny Osmann – Vokal og guitar

Lad ikke dit spillested eller festival gå glip af THE GLAM. Vi er til lummer humor, lækker rock. THE GLAM er super dygtige musikere som elsker det vi laver ….. lad os lege sammen.

You may also like...