Sweethearts

Your heart, our beat, that´s sweet

”Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste – lad hverdagen fare”

De platin sælgende albums ” Lad hele verden danse “, ” Sikken en fest “, ” Sikken en julefest ” m.fl. har for længst etableret Sweethearts som Danmarks festorkester numero uno.

youtube_logo

 Sweethearts – Sommer & Sol [LIVE]

https://www.youtube.com/watch?v=X2Xk_rDF4_w
https://www.youtube.com/watch?v=HEs5ztHVlAQ
https://www.youtube.com/watch?v=rkFEWUOVG0k

Med det farverige multitalent Pernille Højmark i front, har Sweethearts igennem 25 år tilført musikbranchen et gran salt og bevist at folkelighed og livsglæde ikke er forbeholdt den lavest mulige fællesnævner. Igennem 8 CD- er og mere end 1500 live jobs, har Sweethearts givet publikum en mulighed for at slippe den indre festtrold løs i alle regnbuens farver og bandet formår igen og igen at efterlade publikum med en fornemmelse af at have fået mere end de kom efter.
”Your heart – Our beat – Thats Sweet”

Sweethearts består af:

Vokal: Pernille Højmark,
Bas : Kim Kidholm,
Guitar: Bo Bistrup,
Keyboards: Peter Michael,
Trommer: Holger Kølle.

Sweethearts Akustisk:

Sweethearts Akustisk er Sweethearts i sædvanlig opstilling, men i en mere intim og afslappet udgave. Sweethearts Akustisk er velegnet til mindre events, hvor Sweethearts og Pernille Højmarks evner som fortolker er i centrum. Bandet spiller på akustiske intrumenter i et lille og vellydende set – up. Sangene er både de kendte Sweethearts numre, der til lejligheden er nyarrangeret  lette og luftige udgaver, samt mere ukendte sange plukket i Sweethearts omfattende bagkatalog.
En aften med Sweethearts Akustisk giver mulighed for at lytte, lære, synge med og få en svingom….

 

You may also like...