Muddi & Salamidrengene

Så er det ganske vist at singlen “Helt vildt gang i den“ med Muddi og Salamidrengene er udkommet på de forskellige musiktjenester på nettet.
Det skete med et brag af en koncert i Legoland fredag d. 31 marts 2017 .

Da koncerten var slut, gik jeg en tur i Legoland og der var det sjovt at høre publikums mobiltelefoner drøne afsted med “Helt vildt gang i den“ og ungerne skrålede så højt de kunne med på sangen.https://www.youtube.com/watch?v=nAkQV1HJGcc&feature=youtu.be

 

Muddi og Salamidrengene er mere populære end nogensinde.  De har tilbagelagt over 3000 koncerter, udgivet 11 albums og optrådt på samtlige danske TV kanaler. Muddi og Salamidrengene har med deres musik, og i særdeleshed deres humør, slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Muddi og Salamidrengenes hjemmeside bliver besøgt af tusindvis af børn og voksne i løbet af et år, og mange fans, følger gerne de populære drenge på deres turne, for på den måde, at opleve Danmark på en ny og musikalsk måde!

Kort og godt, Muddi og Salamidrengene er blevet en institution eller, om man vil, ”legendarisk” inden for dansk børne- og familieunderholdning.

De sidste 25 år har de fyldt os med hits, som deres fans og radioer har taget til sig med stor begejstring. Aviserne skriver, at Muddi og Salamidrengene er i en Liga for sig selv!!

Se og hør dem, de er bedre end nogensinde!


MUDDI KAN OGSÅ BOOKES SOLO

You may also like...