Gary Snider spiller Leonard Cohen

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.

Gary Snider med band – Going Home.

Gary Snider med Kor.

Gary Snider – solo

Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Som Gary siger: ‘Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’. Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land!

Gary Snider, Katrine Hald & Connie Pilgaard Nielsen

Gary har udvidet sit show med to dejlige korsangere, Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen, samt Jan Møller på keyboard og Tom Lindby på trommer m.m. Sammen giver de nyt liv til Cohens sangskat og en uforglemmelig oplevelse for Cohen entusiaster!

Velmødt!

Gary Snider Solo

Udtalelser

“Gary Snider synger og fortolker Cohens sange så smukt og dejligt. Samtidig husker han at få sig selv med. Man hører Gary og hans stemme ind i Cohens musik og man hører Cohen igennem Gary. Den kombination er bare så fin.”
Anders Gunge

“Men sine storartede Leonard Cohen-fortolkninger synes Gary at være landet på dén hylde, der altid har været tiltænkt ham.”
Søren Rislund, Borup Kino

“Med spænding i kroppen drog vi fra Viborg mod Randers for at høre Garys fortolkning af Cohen. Mere intimt og rørende skal man lede længe efter. Det var ganske enkelt en vidunderlig og rørende aften, hvor gør han det fantastisk. Til alle jer som ikke var der, hold op i går glip af meget. Dette er kunst på et højere niveau.”
Michael Magnussen

“Great show yesterday. Informative, moving and with humour. ”
Eugene Weinburger

“Flot koncert! Gary Snider er utrolig god til at fange publikummets opmærksomhed. Hans Leonard Cohen show ‘I’m Your Man’ bliver ved at udvikle sig, med nye numre, historier og tekst-analyser – alt sammen virkelig interessant.”
Thorkil Green Nielsen

“Det er fuldstændig fortryllende og forunderligt, som Gary formår at tage os med ind i Leonard Cohens univers med sine fine sange, musik og finurlige udlægning af teksterne.”
Inger Slots

“Dejlig aften i selskab med Gary’s fortolkning af Leonard Cohens sange og krydret med anekdoter fra kunstnerens liv. Et fint intimt show.”
Jørgen G. Hansen

“At være til koncert med Gary Snider og hans fremlægning af Leonard Cohen, er uovertruffen oplevelse. Gary synger Cohens sange i sin egen fortolkning, som samtidig ærer Leonard Cohen på smukkeste vis. Gary er hudløs ærlig i sin fortolkning og fremføring af Cohens sange. Man fanges ind af Gary’s magiske sang og vil bare have ham til at fortsætte med sang efter sang.”
Vibe Maegaard Mørck Sørensen

SØREN RISLUND & BRDR. DAMP / DE 3 KGL. TENORER / PERNILLE HØJMARK SOLO / BILLY CROSS SOLO / GASBOX / JAZZ FIVE / PETER VISKINDE / DAIMI & LOUISIANA JAZZBAND / TØRFISK / KAARE NORGE / BAUMGARTNER BRØDRENE/ H P LANGE & BAND / KIM SAGILD / MIKE WHELLANS / BAYOUS / JORGE CORDERO & SON CLASICO / FENDERS / MIDNIGHT BLUES / CROSS-SCHACK-OSTERMANN / UFFE STEEN TRIO / KANSAS CITY STOMPERS / ERIK GRIP / LELO NIKA / SWEETHEARTS / – PARTYBANDS – TYROLERBANDS – JAMBANDS – BØRNE & JULE-UNDERHOLDNING

You may also like...