Frede Fup


Er man fan af dansk rockmusik, så er “Frede Fup” med Frede Norbrink i front tilbage for at minde dig om, hvordan dén slags skal skæres, og i øvrigt hvor meget man egentlig har savnet dem.

Den charmerende spradebasse fra Amagerbro har med “Det er skønt at være smuk” begået et album, som trækker lige linjer tilbage til dengang bandet lavede deres uimodståelige første to LP’er, og var toppen af rocken.

Frede Fup – I ordet kærlighed

Et track fra CD’en “Det er skønt at være smuk”
På guitarer høres de to fremragende guitarister Peter Domtorp og Niels Poulsen.
På videoklippet fra Amager bio ses også guitaristen Finn Verwohlt

https://www.youtube.com/watch?v=GWEBg9SOY-w

Nu er et nyt album i støbeskeen og forventes udgivet i slutningen af 2016, og derfor er der nu åbnet for booking af koncerter i 2017.

Ivan Pedersen har været inde og høre Frede Fup LIVE og var vildt begejstret:
Anmeldelse af koncert i Club Klondike 15. marts 2016 :
Hold nu lige kæ….jeg er flyvende glad over, at jeg nu skal dunke mig selv i hovedet med nedenstående begejstrede svada.

En MEGET driftssikker performance fra hele holdet, der spillede med et iørefaldende, instrumentalt overskud på alle pladser. Gamle og nye sange i skøn blanding, hvor kapelmesterens afslappede omgang med repertoirelisten blev til en del af det skønt humoristiske show. Fredes sange ligner ingen andres i dansk rock musik, de er unikke, kantede, overraskende,  ja, han kan sågar finde på at “gå i seng med Medina”.
De sange, Frede var nødt til at springe over  fik lige så mange spøjse kommentarer med på vejen, som de sange man rent faktisk havde plads til at spille.
Det var magisk, morsomt og medrivende, og chefentertaineren var i sit es. Alle i bandet spillede på toppen, men alligevel skal guitarist Lars Krarup fremhæves for sin præstation i går. Lars spillede som gjaldt det livet. Tonevalg – guitarsound – attitude – musikalitet – altsammen var helt deroppe hvor ordet: “internationalt niveau” dukker op – men i det hele taget stod hvert bandmedlems indsats i arrangementerne af nye og gamle sange knivskarpt i Michael Engmanns fremragende lydmiks. Kære venner – det var bare en af de aftener. Behøver jeg at sige at publikums ansigter fortalte det hele: Idel lykke.
Må jeg sige til enhver, der er interesseret i livemusik: Frede Fup er et gammelt band, men de trykker den af med en friskhed som om rock n´roll lige var opfundet. Gå ud og hør dem, hvis du opdager, de er på plakaten et sted.
Det fortyder du ikke.
Ivan Pedersen

https://www.youtube.com/watch?v=DbgJ-78Jzkg

https://www.youtube.com/watch?v=mY-W8nLMq6A

https://www.youtube.com/watch?v=841zeKieYh8

Frede Fup LIVE:
Frede Norbrink (sang) – Lars Krarup (guitar) – Klaus Agerschou (keyboards) – Flemming Muus (bas) – Mitch Fischermann (trommer)

 

Hent musikken som download eller stream fra iTunes, YouSee, Telmore, GooglePlay, mv.

IGEN / IGEN : https://fredefup.lnk.to/IGENIGEN

Behøver vi at danse først: https://fredefup.lnk.to/BEHOEVERVIATDANSEFOERST

I morgen: https://fredefup.lnk.to/IMorgen

 

You may also like...