Drillenissen Erik Juleshow for børn

Drillenissen Erik er en finurlig nisse som bor laaaaaaangt ude på landet på en lille bondegård. Og det kan godt være lidt kedeligt. Derfor driller han tit bondemanden og bondekonen. Han flytter og gemmer bondemandens traktor, spiser hans risengrød og farver koens mælk blå. Stakkels bondemand og bondekone. Og for at gøre det hele endnu værre får han hjælp af Katten Hans.

Katten Hans bor normalt oppe hos Julemanden på Grønland, men Julemanden har hørt om alle de narrestreger Drillenissen Erik laver, derfor har han sendt Katten Hans ned til Danmark for at få Drillenissen Erik til at være mere sød. Måske var det en fejl – for Katten Hans er en endnu større drillepind end Drillenissen Erik. Det kan vist kun gå værre end galt med de to sammen……

Drillenissen Erik & Katten Hans leverer et fantastisk underholdning til juletræsfesten – som begejstrer både børn og voksne – med trylleri, bugtaleri, musik og underholdning.

Der medbringes professionelt lydanlæg til ca. 250-300 publikummer

Julemanden og Drillenissen Erik har travlt hele året,
og i november og december er der – p.g.a. mange genbestillinger – ekstra meget fart på.

Kontakt derfor Julemanden og Drillenissen Erik allerede i dag og få en uforpligtende snak om dit julearrangement….. inden det er for sent !

Drillenissen Erik og Julemanden optræder i Jylland, på Fyn og Sjælland.

medlem af Dansk Julemands Laug (Julemand 102)

You may also like...