Bayous

Bayous har indspillet sin 3. CD, og den bærer navnet „GATORMAN“. Så vil de fleste vide, at vi befinder os i de sumpede områder i Louisiana,hvor krebsene koges med cayenne, og den lokale musik kræver harmonika, violin og vaskebrædt, og alligatorer er noget man skyder.

Se Bayous på YouTube


Bayous, Bad Moon Rising og Vaporse
Bayous, Bad Moon Rising og Vaporse
I året 1986 lød startskuddet til et nyt og spændende orkester i DK. Fire garvede rockmusikere fra Århus fandt sammen med en vejrbidt spillemand fra det vestjyske, og lavede dermed en indtil da uprøvet konstellation, der skulle forsøge sig udi Zydeco & Cajunmusik. Siden er disse musikgenrer fra Louisiana blevet både kendt og elsket af et stort publikum.

Men da Bayous startede i ‘86 var der ikke mange, som havde stiftet bekendtskab med denne musikform. Det blev dog hurtigt til mange koncerter på festival´er og i club´er, og Bayous´ helt specielle fortolkning af sumpmusikken har bragt bandet rundt i hele landet.

Desuden har Bayous turneret i Hong Kong, på Færøerne, og i Holland & Belgien, og har medvirket i adskillige TV- og radioprogrammer.

J P Sonne – vokal, bas
Jens Ganer – harmonika, violin
Bent Skorup – violin, guitar, mandolin, vaskebrædt
Preben Eriksen – guitar
Anders Klode – trommer, kor

pressen skrev:
„hæsblæsende…godt håndværk…professionelt
…liver op på en grå hverdag, den slags burde kunne fås på recept

Discografi:

“Let´s do the zydeco”, 1994, tralala records 001
“2”, 1996, tralala records 002
“Gatorman”, 2001, tralala records 003

CD´er kan købes hos Anders Klode 8622 0469

You may also like...