Baumgartner Brødrene

Baumgartner Brødrene har meget ”Mer’ Endnu”

Josef og Jakob Baumgartner udsendte den 4. November 2016 albumet ”Mer’ Endnu. De musikalske tvillingebrødre, Jakob og Josef, kommer fra et hjem med klaver og deres hjerter har altid banket for musikken. Begge lever i dag af at spille musik. Dette kan tydeligt høres på ”Mer’ Endnu” der er brødrenes første albumudgivelse under navnet Baumgartner Brødrene. Albummet var bl.a. det mest spillede på DR P5 omkring udgivelsen.

Jakob og Josef Baumgartner har som tvillingebrødre altid fulgtes ad. Siden de var store nok til henholdsvis at bestige en klaverbænk og slynge en guitarrem om halsen, har de spillet musik sammen. Baumgartner Brødrene har tidligere spillet sammen i gruppen Popfilter. Efter en tur med DRs Karrierekanon i 2002, udgav de albummet “Popfilter” og i 2007 albummet ”Uden filter”.  I november 2016 debuterede de med et helstøbt album under navnet Baumgartner Brødrene.

Albummets titel ”Mer’ Endnu” siger ikke så lidt. Albummet er nemlig sprængfyldt med fede dansksprogede popnumre, inspireret af både rock og R&B. Men den helt store inspiration kommer fra kærligheden, og det er netop dette emne, der er den røde tråd på det aktuelle album. Med hele 15 sange sætter de nemlig lyd på kærligheden gennem de fire årstider med alle de forskellige farver og temperaturer – lige fra det brandvarme til det iskolde.

Bandet arbejder P.t. i studiet på en Ep med 5 sange, som er planlagt til at udkomme i foråret 2018. Begge brødre lever af at spille musik. Bl.a. som backingmusikere spiller de i dag mere end 100 koncerter om året rundt i hele landet, både sammen og hver for sig. En lang række danske kunstnere bl.a. Rugsted/Kreutzfeldt, Ivan Pedersen, Rock Nalle, The Broken Beats og Michelle Birkballe har således draget nytte af brødrenes unikke sammenspil og skarpe korvokaler.

Jakobs Vokal/guitar og Josefs tangenter/kor suppleres af en solid bund, hvor Jakob Skytte spiller bas og Mads Andersen trommer.

NB ! Kan også bookes som duo/trio

Mer´ endnu

I den lyse nat

Jeg ka´ li´ det

You may also like...